Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Hvorfor er UV-lasermarkeringsmaskiner dyrere?

2023-04-20

For tiden inkluderer lasermarkeringsmaskinproduktene CO2-lasermarkeringsmaskiner, fiberlasermarkeringsmaskiner og uv-lasermarkeringsmaskiner. Disse varene kan godt møte merking og merking av spesifikke stoffer i flere bransjer, for å oppnå merkeeffekten til produksjonsbedrifter. Kostnadene for disse varene er imidlertid forskjellige. Hvorfor er UV-lasermarkeringsmaskiner dyrere?



Som vi alle vet, bestemmer konfigurasjonen av maskinen prisen på utstyret, og jo høyere konfigurasjonen, desto høyere er den tilsvarende prisen. I tillegg til UV-lasermerkemaskiner er CO2-merkemaskiner og fiberlasermerkemaskiner et av de mer vanlige merkeutstyret. Dette er kaldt prosessutstyr i bred forstand, det genererer ikke varme på produktbehandlingsoverflaten og har liten effekt på prosesseringsvarme, så det er det beste valget for presisjonsbehandlingsprodukter. Derfor tilhører konfigurasjonen av UV-markeringsmaskinen den høye konfigurasjonen til markeringsmaskinen, som krever høyere teknologi og presisjon. Markeringseffekten er mer betydelig og mer raffinert enn CO2-merkemaskiner og fiberlasermerkemaskiner, noe som gjør det til det mest avanserte presisjonsbehandlingsutstyret blant lignende laserprodukter.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept